UA-123332216-1

Wie zijn wij?

 

Wie zijn wij?

De academie wordt geleid door Henny Tielens. Aan de muziekschool haalde hij op jonge leeftijd reeds zijn middelbare graad in bekwaamheid gitaar -muziektheorie en solistisch musiceren, waarnaast hij nog enkele jaren privéles rockgitaar als zowel fingerstyle volgde waarbij de basis voor zijn veelzijdige muzikaliteit werd gelegd.

Hierdoor werd hij als twintiger al snel een veelgevraagd musicus die geheel zelfstandig in diverse gerenommeerde bands met gelouterde topmusici kon functioneren, in zowel Nederland, Duitsland, België als Zwitserland.

Voor zijn stemvorming was dit zijn grootste leerschool -de praktijk, de bühne, het podium.
Daarnaast volgde hij jarenlang zangtrainingen bij een vocal coach.
Via het hoger kunstonderwijs wist hij zich in de loop der jaren verder te bekwamen in muziektheorie -jazz en lichte muziek.

Waar?

Wij zijn gevestigd te Hamont-Achel. Iedereen die in de wijde omtrek woont kan snel en vlot bij ons terecht voor alle stijlen gitaar alsook basgitaar, pianoles, zangles en liedjes leren schrijven.

Met een prettige huiselijke sfeer en vlot resultaat zijn wij meer dan zomaar een muziekschool.

Woon je in Hamont-Achel, Neerpelt, Peer, Bree, Maaseik, Budel, Valkenswaard, Bergeijk of Weert dan is het allemaal op korte afstand en dus best te doen.

Wat kun je bij ons leren?

Je kunt bij ons terecht voor gitaarlessen van moderne Pop tot Blues of stevige Rock; van fingerpicking tot Metal en Gipsyswing.

Joe Bonamassa, Metallica, Joe Satriani, Gary Moore, Sungha Jung, Mark Knopfler, Django Reinhardt, Van Halen, David Gilmour, John Mayer, Ed Sheeran, Oasis, Adele, Coldplay, Amy Winehouse, Anouk, etc.: Wie ook je favoriet is of welke stijl je ook wilt spelen, je hoeft niet langer te zoeken.

Wij bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van een eerste GRATIS Introductie les.

Onze werkwijze is uniek, door middel van jarenlange studies en ervaring hebben wij lesstof verzameld, gemaakt, gecreëerd om het vervolgens allemaal in niveaus te gaan gebruiken, zonder eerst maar toonladders te spelen en of notenleer te volgen.

Onze methodes zijn toegespitst op gestructureerde lessen voor elke stijl, die voortdurend worden geactualiseerd en uitgebreid, ondersteund door zelfgemaakte les documentatie alsook tabs en beeldfragmenten.

Wij benadrukken een gemoedelijke en enthousiaste sfeer en zorgen er dan ook voor dat de leerling dit ook zo ervaart.

Iedereen kan terecht bij “De Gevoelige Snaar” : jong en oud, van beginneling tot gevorderde, zelfs professionele gitaristen, zangers en zangeressen. Iedereen is welkom en krijgt aangepaste lessen.

Kinderen

Wij werken ook met kinderen. Vanaf de leeftijd van 6 jaar kunnen ze instappen. Bekijk de sfeerbeelden om een idee te krijgen van hoe we te werk gaan. Ook voor kinderen zijn onze lessen speciaal toegespitst op het speelplezier van het kind.

Schrijf je meteen in voor een gratis introductie les.

Hennie Tielens